Профилирана гимназия с изучаване на чужди езици "Митрополит Андрей" - гр.Търговище

Банер
Добре дошли ПДФ Печат

ПГИЧЕ  "Митрополит Андрей" е водещо учебно заведение в търговищкия регион.   Понастоящем в него се обучават 240 ученици и работят 21учители. Училището има своя собствена стратегия, високи образователни стандарти, съответстващи на европейските, интерактивно компютърно и мултимедийно обучение, широки международни контакти, динамичен и високо мотивиран преподавателски колектив. Ние окуражаваме нашите ученици да се включват в дейности на училищно ниво, както и в образователни прояви с национално и международно значение.

Учителският колектив осигурява възможности за учениците да развиват лидерски качества и подпомага интелектуалното и личностното им развитие. Нашата цел са ученици с високи интелектуални възможности, добре подготвени за изискванията на европейския интелектуален пазар. В училището се осигуряват висококачествено езиково обучение в съответствие с европейските стандарти. Учениците се подготвят за покриване на изпитите FCE, CAE и CPE.

Всички учители  са щастливи да бъдат част от динамичната мултиезикова среда в Европа и да се изправят срещу предизвикателствата на модерния свят.

 
« НачалоПредишна1112131415СледващаКрай »

Страница 15 от 15


Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.